Onze nieuwe collega Sander Cremers

dinsdag 3 oktober 2023
Sinds januari 2022 hebben wij een nieuwe collega in onze praktijk. Hij stelt zich graag aan u voor:

Sander Cremers, MSc. Ost, D.O. (M.)R.O.

In 2015 ben ik als fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd / Zuyd University afgestudeerd. Na mijn afstuderen, ben ik in enkele praktijken in zuid- en midden Limburg werkzaam geweest en heb daar de nodige ervaring als fysiotherapeut opgedaan. In aansluiting op het behalen van mijn diploma Fysiotherapie, heb ik mij ingeschreven bij de International Academy of Osteopathy.

Het holistische uitgangspunt sprak mij erg aan. Dit in combinatie met het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden om de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam te kunnen onderzoeken en behandelen. Gezondheid is beweging, niet alleen fysiek, maar ook psychisch, mentaal en emotioneel. Alles in het lichaam dient immers goed te bewegen om de gezondheid van ons hele systeem te kunnen waarborgen. Mind, matter en motion!

Na 5 jaar studie heb ik in 2020 mijn diploma Osteopathie in ontvangst mogen nemen. Komend academiejaar start ik met de opleiding Osteopathie bij Kinderen aan Pantha Rei / Pro Osteo om o.a. ook de (aller)kleinsten onder ons de meest optimale zorg te kunnen bieden.