contact

Contact

Afspraak maken? of wilt u meer informatie?

U kunt ons telefonisch bereiken op 0475 318 049.

Of loop even binnen in de praktijk op Kapellerlaan 136 in Roermond.

U kunt natuurlijk ook een email sturen naar info@maurifysio.nl

Als wij bezig zijn met een behandeling kan het zijn dat we de telefoon niet kunnen aannemen. Als u een bericht op het antwoordapparaat achterlaat bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Als de afspraak gemaakt wordt zal u gevraagd worden naar uw verzekeringsgegevens, een identiteitsbewijs en een eventuele verwijsbrief van de (huis)arts. Een verwijsbrief is niet noodzakelijk. 
Indien u geen verwijsbrief heeft zullen wij bij de eerste behandeling eerst een screening uitvoeren. Met deze screening kijkt de fysiotherapeut of de klachten die u heeft geschikt zijn voor behandeling door een fysiotherapeut of dat u toch beter eerst naar de huisarts kunt gaan.

Bij uw eerste behandeling worden eerst uw klachten in kaart gebracht aan de hand van een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Na het onderzoek zal een behandelplan worden opgesteld en met u worden besproken. De richtlijnen die door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) zijn ontwikkeld dienen hierbij als basis. Maar elk mens is anders en elk lichaam reageert anders. Het behandelplan zal dan ook toegesneden worden op uw persoonlijke situatie.