Susan van ’t Hoenderdal

Fysiotherapeut

Ik ben sinds 2004 werkzaam als Fysiotherapeut na mijn afstuderen aan de Fontys hogeschool in Eindhoven. Sinds juli 2015 werk ik met veel plezier bij Mauri Fysio als algemeen fysiotherapeut.

Ik vind het belangrijk om mijn kennis op peil te houden d.m.v. bijscholingen en het volgen van lezingen.

In 2018 heb ik het basisjaar en de module voor hulpverleners afgerond bij Synergos Nederlandse Vakopleiding voor Haptonomie. Ik werk nu als fysiotherapeut op haptonomische basis, waarin ik technieken en oefeningen toepas vanuit de haptonomie om verdieping te geven aan mijn behandelingen. Hiermee wil ik graag inzicht geven in het (lichamelijke) gevoel en handelen wat daaruit voortkomt, om zo een beeld te krijgen van de factoren die meespelen bij het ontstaan van de klachten. Hierbij kun je denken aan klachten als gevolg van spanning, stress en conflicten in denken, voelen en doen.

Tevens ben ik gespecialiseerd in de behandeling van duizeligheidsklachten zoals BPPD.

Om een goede behandeling te kunnen geven vind ik het persoonlijk contact belangrijk en werk ik graag samen met u als patiënt, om zo samen het gewenste behandeldoel te bereiken. Als praktijk kiezen we er daarom voor om individueel te behandelen en geen groepsbehandelingen aan te bieden.